Kid Abelha - 23 mp3 albums

Kid Abelha bio

Kid Abelha bio

Kid Abelha is a pop/rock band from Rio de Janeiro, Brazil, formed by Paula Toller (lead vocals), George Israel (sax, guitar and vocals) and Bruno Fortunato (acoustic and eletric guitar). The group has recorded 13 studio albums, 3 live albums and 2 live DVDs. They have composed many Brazilian pop-rock hits throughout their 24-year career. They are regarded by the press and colleagues in the music business to be a real "hit factory".

History

The group was formed in late 1981 under the name Kid Abelha & Os Abóboras Selvagens (Kid Bee and the Savage Pumpkins), with the current members and Leoni. In 1982 they recorded a demotape with the track Distração (Distraction), which achieved excellent airplay on Brazilian radios, and debuted on the compilation album Rock Voador (Flying Rock), together with other new Brazilian rock bands.

In 1984 the band released their first album, Seu Espião (Your Spy), including among others the classics Pintura Íntima (Intimate Painting), Fixação (Attachment) and Como Eu Quero (The way I want). This LP attained the first gold record of the new generation of Brazilian artists.

In 1985, the band performed live at the first Rock in Rio, an experience described by the band as an "admission exam" into business. At the same concert, Leoni's departure was also announced.

Discography

Albums

* Seu Espião (1984) (Your Spy)
* Educação Sentimental (1985) (Sentimental Education)
* Tomate (1987) (Tomato)
* Kid (1989)
* Tudo é Permitido (1991) (Everything's Allowed)
* Iê Iê Iê (1993)
* Meu Mundo Gira Em Torno de Você (1996) (My world spins around you)
* Autolove (1998)
* Espanhol (1999) (Spanish)
* Coleção (2000) (Collection)
* Surf (2001)
* Pega Vida (2005) (Life-catcher)

Live Albums

* Kid Abelha Ao Vivo (1986)
* Meio Desligado (1995) (Rather Dazzled)
* Acústico MTV (2002)

Compilations

* Greatest Hits 80's (1990)
* Remix (1997)
* E-Collection (2001)
* Warner 30 Anos (2006)

EPs / Singles

* Pintura Íntima / Por Que Não Eu? (1983) (Intimate Patinting / Why not me?)
* Como Eu Quero / Homem Com Uma Missão (1984) (The way I want / A man with a mission))
* Kid Abelha Single (1997)

DVDs

* Acústico MTV (2002)
* Pega Vida (2005)

Singles

* Distração (1982)(Distraction)
* Pintura Íntima (1983) (Intimate Painting)
* Como Eu Quero (1984) (The way I Want)
* Nada Tanto Assim (1984)(Nothing so much)
* Fixação (1984) (Attachment)
* Lágrimas e Chuva (1985) (Tears and Rain)
* Educação Sentimental (1985) (Sentimental Education)
* Educação Sentimental II (1985)
* Garotos (1985) (Boys)
* A Fórmula do Amor (1985)(Formula of Love)
* Nada por Mim (1986)(Nothing for me)
* Tomate (1987) (Tomato)
* Amanhã é 23 (1987) (Tomorrow is 23)
* Grand Hotel (1991)
* No Seu Lugar (1991)(In your Place)
* Na Rua, Na Chuva, Na Fazenda (1996) (On the street, in the rain, in the farm)
* Como É Que Eu Vou Embora (1996) (How am I gonna go away?)
* Te Amo Pra Sempre (1996)(Love you forever)
* Eu Só Penso Em Você (1998) (I think only of you)
* Maio… (1998) (May…)
* Deve ser amor (2000) (It must be love)
* Pingos de Amor (2000) (Drops of love)
* Eu Contra A Noite (2001) (Me against the night)
* Eu Não Esqueço Nada (2001) (I don't forget anything)
* Nada Sei (2002) (I know nothing)
* Poligamia (2005) (Poligamy)
* Peito aberto (2005) (Open heart)

Videography

* Como Eu Quero (1984)
* Seu Espião (1984)
* Nada Tanto Assim (1984)
* Lágrimas e Chuva (1985)
* Os Outros (1985)
* Nada Por Mim (1986)
* Tomate (1987)
* Me Deixa Falar (1987)
* Agora Sei (1989)
* Grand Hotel (1991)
* No Seu Lugar (1991)
* Eu Tive Um Sonho (1993)
* Em Noventa e Dois (1993)
* Te Amo Pra Sempre (1996)
* Na Rua, Na Chuva, Na Fazenda (1996)
* ¿Porque Me Quedo Tán Sola? (1997)
* Eu Só Penso em Você (1998)
* Maio… (1998)
* Deve Ser Amor (2000)
* Eu Contra A Noite (2001)
* O Rei do Salão (2001)
* Eu Não Esqueço Nada (2001)
* Nada Sei (2002)
* Quero te Encontrar (2002)
* Poligamia (2005)
* Peito Aberto (2005)
* Porque Eu Não Desisto de Você (2005)
* Eu Tou Tentando (2005)

External link

* Abelha official site

Kid Abelha - Albums

    Dvd Acústico Mtv

    Dvd Acústico Mtv
    [Download album]

    • Tudo de Nós - 0:36
    • Lágrimas e chuva - 4:32
    • Eu contra a noite - 3:33
    • Nada sei (apnéia) - 3:21
    • Maio - 3:45
    • Na Rua, Na Chuva Na Fazenda - 3:20
    • Eu só penso em você - 3:30
    • Grand Hotel - 4:26
    • Gilmarley Song - 3:44
    • Brasil - 3:26
    • Os outros - 2:23
    • Amanhã é 23 - 4:49
    • Como eu quero - 4:18
    • Mudança de Comportamento - 2:53
    • Eu tive um sonho - 3:09
    • Meu vício agora - 3:15
    • Quero te encontrar - 3:17
    • No seu lugar - 3:50
    • Fixação - 4:21
    • Te Amo Pra Sempre - 3:00
    • Pintura íntima - 3:57
    Enciclopédia Musical Brasileira

    Enciclopédia Musical Brasileira
    [Download album]

    O melhor da música do Kid Abelha

    O melhor da música do Kid Abelha
    [Download album]

    POP BRASIL

    POP BRASIL
    [Download album]

    Rock In Rio 3

    Rock In Rio 3
    [Download album]

    Ao Vivo

    Ao Vivo
    [Download album]

    Espanhol

    Espanhol
    [Download album]

    • ¿Por qué me quedo tan sola? - 3:40
    • Te amo por siempre - 2:51
    • Yo tuve un sueño - 3:08
    • Nada por mí - 2:42
    • En tu lugar - 3:49
    • Como yo quiero - 4:14
    • Gran Hotel - 3:28
    • El beso - 3:47
    • En medio de la calle - 3:40
    • En el 96 - 3:53
    • Dios (Aparece en el televisor) - 3:30
    • Todo mi oro - 4:32
    • París París - 4:33
    • ¿Por qué me quedo tan sola? (Remix) - 4:04
    • Te amo por siempre (Remix) - 3:36
    Iê iê iê

    Iê iê iê
    [Download album]

    • Eu tive um sonho - 3:09
    • O beijo - 4:33
    • Mil e uma noites - 3:41
    • Por um dia - 3:36
    • Em noventa e dois - 3:54
    • Deus (Apareça na televisão) - 4:09
    • Um segundo a mais - 3:53
    • Smoke on the Water - 3:34
    • Por uma noite inteira - 3:54
    Tomate

    Tomate
    [Download album]

    • Me deixa falar - 0:00
    • Eu preciso - 0:00
    • No meio da rua - 3:39
    • Dança - 0:00
    • Tomate - 0:00
    • Leão - 0:00
    • Mais louco - 0:00
    • Amanhã é 23 - 4:49
    Kid

    Kid
    [Download album]

    • De quem é o poder - 4:18
    • A história única de todo amor - 3:23
    • Dizer não é dizer sim - 3:18
    • Sexo e dólares - 3:21
    • Paris, Paris - 4:29
    • Agora sei - 4:34
    • Todo meu ouro - 4:33
    • Promessas de ganhar - 3:59
    • Cantar em inglês - 4:44
    • De Quem é o Poder (Extended) - 6:23
    • De Quem é o Poder - (radio version) - 4:00
    • De quem é o poder (This is a Journey) - 2:16
    Tudo é permitido

    Tudo é permitido
    [Download album]

    • A palavra forte - 2:33
    • Lolita - 3:56
    • A indecência - 4:11
    • Nâo vou ficar - 3:29
    • Eletricidade - 3:44
    • Grand'Hotel - 3:29
    • Fantasias - 4:05
    • Gosto de ser cruel - 3:15
    • No seu lugar - 3:50
    • Fuga número dois - 3:59
    Autolove

    Autolove
    [Download album]

    • Tanta gente - 4:18
    • Eu só penso em você - 3:30
    • Maio... - 3:36
    • Depois das seis - 4:37
    • Ouvir estrelas - 4:17
    • Minas-São Paulo - 0:00
    • 3 Taças - 3:47
    • Mãos estranhas - 4:25
    • Someday - 3:55
    • Tambaú - 3:20
    • Eu só penso em você (Extended Version) - 6:25
    • Eu só penso em você (Paul's Remix) - 4:09
    Remix

    Remix
    [Download album]

    Coleção

    Coleção
    [Download album]

    • Pare o Casamento - 3:14
    • Deve Ser Amor - 3:46
    • Eu Sei Voar - 3:26
    • O Telefone Tocou Novamente - 3:28
    • Pingos de Amor - 4:09
    • Teletema - 4:21
    • Mamãe Natureza - 3:44
    • Quem tem medo de brincar de amor - 3:33
    • Esotérico - 3:49
    • As Curvas da Estrada de Santos - 4:19
    • Mas, Que Nada - 3:16
    • Um Momento Só - 3:36
    • Pare o Casamento (Versão Longa) - 3:17
    Greatest Hits 80's

    Greatest Hits 80's
    [Download album]

    • Como eu quero - 4:18
    • Alice (Não Me Escreva Aquela Carta de Amor) - 2:45
    • Nada tanto assim - 3:45
    • Lágrimas e chuva - 4:32
    • Fixação - 4:21
    • Todo o meu ouro - 4:36
    • Amanhã é 23 - 4:49
    • No meio da rua - 3:39
    • No seu lugar - 3:50
    • Dizer não é dizer sim - 3:18
    • Pintura íntima - 3:57
    Kid Abelha

    Kid Abelha
    [Download album]

    • ¿Por qué me quedo tan sola? - 3:40
    • Te amo por siempre - 2:51
    • Yo tuve un sueño - 3:08
    • Nada por mi - 2:41
    • En tu lugar - 3:49
    • Como yo quiero - 4:14
    • Gran Hotel - 3:28
    • El beso - 3:47
    • En medio de la calle - 3:40
    • En el 96 - 3:53
    • Dios (Aparece en el televisor) - 3:30
    • Todo mi oro - 4:32
    • París, París - 4:34
    • ¿Por qué me quedo tan sola? (DJ Cuca remix) - 4:03
    • Te amo por siempre (DJ Cuca remix) - 3:37
    Surf

    Surf
    [Download album]

    • Eu contra a noite - 3:33
    • 3 garotas na calçada - 3:08
    • O rei do salão - 3:32
    • Ressaca 99 - 3:20
    • Gávea-Posto 6 - 3:19
    • 10 minutos - 4:27
    • Eu não esqueço nada - 3:44
    • Da lama à pista - 4:14
    • Solidão, bom dia! - 4:04
    • Pelas ruas da cidade (a vida continua) - 4:40
    • Quando eu te amo - 3:54
    Meu Mundo Gira Em Torno De Você

    Meu Mundo Gira Em Torno De Você
    [Download album]

    • Como é que eu vou embora - 3:30
    • Te Amo Pra Sempre - 3:00
    • Meu Mundo Gira Em Torno De Você - 3:46
    • Combinação - 3:34
    • Na Rua, Na Chuva, Na Fazenda (Casinha De Sapê) - 3:44
    • Apenas Timidez - 4:59
    • La Nouveauté - 2:59
    • Quero Me Deitar - 4:12
    • Baixa Pressão - 4:11
    • Vou Mergulhar - 4:21
    • A Moto - 2:59
    • O Animal - 2:57
    Educação sentimental

    Educação sentimental
    [Download album]

    Seu espião

    Seu espião
    [Download album]

    • Seu espião - 4:31
    • Nada tanto assim - 3:45
    • Alice (Não Me Escreva Aquela Carta de Amor) - 2:45
    • Hoje eu não vou - 2:30
    • Fixação - 4:21
    • Como eu quero - 4:18
    • Ele quer me conquistar - 0:00
    • Por que não eu? - 3:02
    • Homem com uma missão - 0:00
    • Pintura íntima - 3:57
    Meio desligado

    Meio desligado
    [Download album]

    • Deus (Apareça na televisão) - 4:09
    • Alice - 3:06
    • Gosto de ser cruel - 3:15
    • Como eu quero - 4:18
    • Por Que Não Eu - 3:25
    • Seu espião - 4:31
    • Eu tive um sonho - 3:09
    • O beijo - 4:33
    • Cristina - 3:45
    • No meio da rua - 3:39
    • Nada por mim - 4:33
    • Grand' Hotel (Introdução) - 0:58
    • Grand' hotel - 3:29
    • Solidão que nada - 3:00
    • Canário do reino - 2:47
    Pega Vida

    Pega Vida
    [Download album]

    • Eu Tou Tentando - 3:41
    • Poligamia - 3:36
    • Pega Vida - 3:52
    • Por Que Eu Não Desisto De Vc - 3:07
    • Será Que Eu Pus Um Grilo Na Sua Cabeça? - 3:13
    • Peito Aberto - 3:10
    • Fala Meu Nome - 3:39
    • Mãe Natureza (Querência) - 4:49
    • Duas Casas - 2:46
    • Eu Transo, Ela Transa - 4:00
    • Strip Tease - 3:34
    • Órion - 3:50
    Acústico MTV

    Acústico MTV
    [Download album]

    • Nada Sei (Apnéia) (Acústico) - 3:27
    • Eu Contra a Noite (acústico) - 3:27
    • No Seu Lugar (Acústico) - 3:40
    • Quero Te Encontrar (Acústico) - 3:12
    • Lágrimas E Chuva (Acústico) - 4:15
    • Maio (Acústico) - 2:57
    • Na Rua, Na Chuva, Na Fazenda (Casinha De Sapê) (Acústico) - 3:18
    • Eu Só Penso Em Você (Acústico) - 3:17
    • Grand' Hotel (Acústico) - 4:01
    • Gilmarley Song (Acústico) - 3:19
    • Brasil (Acústico) - 3:24
    • Os Outros (Acústico) - 2:08
    • Amanhã é 23 (acústico) - 3:46
    • Como Eu Quero (Acústico) - 3:04
    • Mudança De Comportamento (Acústico) - 2:34
    • Eu Tive Um Sonho (Acústico) - 3:17
    • Meu Vício Agora (Acústico) - 3:14
    • Fixação (Acústico) - 3:04
    • Te Amo Pra Sempre (Acústico) - 7:50